''Не знам дали всичко тръгна от медиите, те, че имат

...
''Не знам дали всичко тръгна от медиите, те, че имат
Коментари Харесай

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Ген. Мутафчийски не става! Да го пращат в почивка

''Не знам дали всичко потегли от медиите, те, че имат присъединяване - имат, несъмнено. Но аз самата не мога да си обясня от кое място пристигна този бяс. Какво се случи? Напоследък, би трябвало да ви кажа, доста, доста постоянно си припомням за тази евангелска алегория за побеснелите прасета, които се сурват по урвата и се издавят в езерото. Тя е доста особена тази алегория, евангелистите много пътем я споделят, когато описват за подвизите на Христос. Аз имам възприятието, че ние сега сме в ролята на свинете. Някой вкара този бяс в нас и ние сме се сурнали надолу и... би трябвало да ви кажа, че скоро и ще се удавим'', това съобщи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ журналистът Копринка Червенкова, като коментарът ѝ е ориентиран към създалата се всеобща нервност, породена от разпространяването на COVID-19.

''Аз действително, би трябвало да ви кажа, че се тревожа от това, което се случва. Около мен, естествени хора, прилични хора - всички полудяха, всички полудяха. И не си дават сметка, че това символическо удавяне, по-късно може би ще докара до действително удавяне, когато икономическата обстановка се промени, и когато ние в действителност всички се окажем доста по-бедни, в сравнение с сме в този момент. В тази обстановка какво може да се направи? Първо, обществото по някакъв метод би трябвало да бъде успокоявано. То не би трябвало да бъде плашено. Какво се оказва обаче? Доскоро, два пъти дневно, в този момент към този момент популярност Богу единствено един път дневно, се явяваше един военачалник, който ни говореше едни чудовищни работи, откакто първо съобщаваше, че през вчерашния ден пет души по този начин, трима души там, седем души еди-къде си, са били удостоверени като инфектирани.

Той като някакъв читател на цифри се явяваше, осем интубирани, по-късно стартира беседата му с медиите, която е безумна, тъй като той на тези, които се пробват да му зададат някакъв въпрос всъщност, по-голям въпрос, той стартира да им се кара, да ги плаши, да приказва за камиони с трупове. Може ли такова нещо да се приказва, когато виждаш отсреща си едно извънредно изтерзано и уплашено общество? И единствената му наслада е колежката Ива Николова, която нормално се изправя, с цел да заяви някакъв донос за еди-кой си, играл хоро не знам къде си, и той доста се радва и оповестява, че това е безконтролно. Този човек не прави работа, този човек би трябвало да си почине, би трябвало да бъде спретнат от тази роля. Той може да е блестящ хирург, да не дава Господ да опираме до неговите благоприятни условия и сръчности, само че той за човек, който може да успокои обществото в този миг - не става. Просто би трябвало да му бъде попречено, би трябвало да бъде прибран'', възмути се журналистката от държанието на началника на Щаба за битка с ковид ген. Венцислав Мутафчийски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР