''Не изглежда колегиално това, което ми се случи. Цялата си

''Не изглежда колегиално това, което ми се случи. Цялата си ...

Отстранената от БНТ Мария Стоянова: Кошлуков е партийно зависим.


''Не изглежда колегиално това, което ми се случи. Цялата си работа и живот преместих в друга държава, а накрая останах без работа. Вие знаете, че аз се намирам на 2000 км. от България и няма как да долавям настроенията по коридорите. Там си вършиш работата до второ нареждане. В цялата какафония бе направено опит да се внуши, че съм на луксозна позиция, a става въпрос за трудна и отговорна работа. За това и кореспондентите са малко'', това заяви в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком журналистката Мария Стоянова, която бе отстранена като кореспондент на БНТ в Германия.

''Трябва да познаваш историята на дадената държава, за да анализираш какво се случва там. Дразнеше ме снизходителното отношение на германците. Това беше един от акцентите там и тук. Опитвах се да превеждам какво се случва в страната'', заяви още Стоянова.

''От германска гледна точка - България е една стабилна държава. Нашите протести не достигат до германската аудитория. За да направим така, че да достигаме до Германия, се изисква много работа. Ние не сме негативни образи там'', изненада аудиторията тя.

Източник: fakti.bg