''Не изглежда колегиално това, което ми се случи. Цялата си

...
''Не изглежда колегиално това, което ми се случи. Цялата си
Коментари Харесай

Отстранената от БНТ Мария Стоянова: Кошлуков е партийно зависим

''Не наподобява колегиално това, което ми се случи. Цялата си работа и живот реалокирах в друга страна, а най-после останах без работа. Вие знаете, че аз се намирам на 2000 км. от България и няма по какъв начин да дочувам настроенията по коридорите. Там си вършиш работата до второ разпореждане. В цялата какафония бе направено опит да се внуши, че съм на първокласна позиция, a става въпрос за сложна и виновна работа. За това и кореспондентите са малко'', това съобщи в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком журналистката Мария Стоянова, която бе отстранена като сътрудник на Българска национална телевизия в Германия.

''Трябва да познаваш историята на дадената страна, с цел да анализираш какво се случва там. Дразнеше ме снизходителното отношение на германците. Това беше един от акцентите там и тук. Опитвах се да превеждам какво се случва в страната'', съобщи още Стоянова.

''От немска позиция - България е една постоянна страна. Нашите митинги не доближават до немската публика. За да създадем по този начин, че да доближаваме до Германия, се изисква доста работа. Ние не сме отрицателни облици там'', изненада аудиторията тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР