''На пръв поглед обществото е много заинтересовано и много тласнато

...
''На пръв поглед обществото е много заинтересовано и много тласнато
Коментари Харесай

Диригентът Йордан Камджалов: Чувствам дълг към хората!

''На пръв взор обществото е доста заинтригувано и доста тласнато в един коловоз на информация, като не се приказва задоволително и се замъглява една друга част на обществото, която е микроскопична, само че в действителност чака комфортния миг, с цел да се прояви и да види нещо стойностно, нещо свястно и нещо скъпо, с цел да изрази своята съпричастност. Човек в никакъв случай не е бил повече от в този момент конфронтиран с безусловно противоестествени неща. Мисля, че човешкото, сърдечното и мощното занапред ще притегля по-силно индивида, тъй като дефицитът е огромен'', това съобщи блестящият български диригент Йордан Камджалов в студиото на ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

''Усещам голяма нужда и дълг към хората, който да осмисли съществуването. Това, което разграничава България, макар че ние сме слезли съвсем на животинско ниво, особеното е колосите в България – има сега живи такива, както има и от всички поколения обратно “, съобщи още той.

Той даде образец за композитора, пианист и проектант Димитър Ненов, който е роден в Разград при започване на 20-и век. Според диригента тъкмо поради един подобен създател си коства цялата бедност и изменничества, съобщи eurocom.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР