''Искаме да свалим правителството сега, да констатираме провала, който тe

...
''Искаме да свалим правителството сега, да констатираме провала, който тe
Коментари Харесай

Депутат на БСП: Искаме да свалим правителството сега

''Искаме да свалим държавното управление в този момент, да установяваме неуспеха, който тe употребяват и да понесат политическа отговорност. След това следва процедурата, която е по закон. Време е да си научим уроците. Кризата е разследване от огромния проблем, който може да бъде установен в доста браншове. Правителството няма ясна посока, заради което за него не е допустимо да изясни какво тъкмо прави'', това съобщи в предаването ''Панорама'' по Българска национална телевизия националният представител от Българска социалистическа партия Крум Зарков.

Младият народен представител на Българска социалистическа партия бе помолен от водещия на предаването Бойко Василев да разяснява доброжелателното отношение на кмета на Перник Станислав Владимиров, който е от Българска социалистическа партия, към представителите на централната власт: ''Работата на кмета на Перник в този момент не е да подлага на критика, а да се грижи за разрешаването на казуса. Но и той, и всички схващат, че казусът не може да бъде позволен от него. Това не е от неговите пълномощия.''

''БСП ще отиде на всички места, където хората имат проблем. В Перник - Българска социалистическа партия като виновна съпротива си беше на мястото. Българска социалистическа партия бележи напредък и съумява да убеди от ден на ден и повече хора. Ще забележим на идващите избори. Аз не съм сигурен, че изборните резултати изцяло припокрират и демонстрират какви са политическите настроения в нашето общество'', добави един от юристите в редиците на Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР