''Има промяна в атмосферата в Силистра, градът е на фокус,

...
''Има промяна в атмосферата в Силистра, градът е на фокус,
Коментари Харесай

Журналист: Постоянно се опитват да ме сплашат, през 2018 г. ми счупиха ръката

''Има смяна в атмосферата в Силистра, градът е на фокус, медиите също се интересуват какво става тук. Не се борим против хора, а против избрани феномени, нито против политици или против партии, а против феномени. Смятам да се работи по някакъв метод и считам, че съм попречил тези феномени да си вървят по естествения начин'', това съобщи проверяващият публицист от Силистра Димитър Пецов в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

Припомняме, че полицията откри опиати в автомобила на Пецов, като обществеността в България изрази съмнения, че те са подхвърлени, с цел да може журналистът да бъде питомен, което от своя страна, в случай че е правилно, е безапелационна принуда.

''Вече имам повдигнато обвиняване и мярка ''Подписка''. Причината са моите разкрития и изявления за избрани компании и връзката им с общинската власт в Силистра. Попитах кой е анонимният донор, който зарежда КПП-тата в Силистра с храна и питиета. Започнаха да се случват странни нещо, като това да „ откриват “ опиати в колата ми'', изясни Димитър Пецов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР