''Ако има за какво да ни арестуват, но не ни

...
''Ако има за какво да ни арестуват, но не ни
Коментари Харесай

Бабикян: Управляват мутри, които могат да ти направят лоши, а не добри неща

''Ако има защо да ни арестуват, само че не ни арестуват, значи има проблем в Министерство на вътрешните работи (б.р. Сашо Диков се чуди по какъв начин още не са арестували съставляващите ''Отровното трио'', което провежда митингите в страната). Тапата на страха излетя, може би не целият боязън, само че се отпуши. Страхът беше изритан пред вратата. Властта разбра, че има от какво да се опасява. Досега хората се опасяваха от властта. Управляват мутри, които могат да ти създадат неприятни, а не положителни неща''. Това съобщи Арман Бабикян, пиар специалист, част от ''Отровното трио'', организиращо митингите против държавното управление и основния прокурор в цялата страна.

Заедно с сътрудниците си от ''Отровното трио'' - адв. Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков, Бабикян гостува в предаването ''ЕвроДикоФ'', излъчващо се по ТВ Евроком.

''Хората схванаха, че има по-важни неща от фенството и това по-важно нещо е общата ни страна. Tя действа при избрани правила, които явно не се съблюдават. Всички закони се газят, ръководи се по правилото на джунглата. Очевидно е, че хората не желаят повече по този начин да живеят, те желаят да си върнат държавата'', добави Бабикян, който е на мнение, че хората са изгубили гражданския си инстикт за митинги.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР