38-годишният капитан на Тренто Матей Казийски започна своя 10-и сезон

...
38-годишният капитан на Тренто Матей Казийски започна своя 10-и сезон
Коментари Харесай

Матей Казийски: Реализирането на 26 точки в първия мач беше изненада и за мен

38-годишният капитан на Тренто Матей Казийски стартира своя 10-и сезон в обичания си клуб в Италия.

Казийски гостува на водещата Сара Раванели в студиото на " RTTR Volley ”.

„ Много съм стимулиран, както постоянно ми се е случвало през предходните 9 спортни години, които към този момент прекарах в Тренто. Щастлив съм, че началото беше позитивно, освен за тима, само че и персонално, тъй като реализирането на 26 точки в първия мач беше изненада и за мен. "

„ В неделя вечерта съперниците ни от Сиена се пробваха да ни затруднят, започвайки доста добре във всеки гейм. Успяха в третата част, само че ние се върнахме в четвъртата и спечелихме мача. Като цяло изиграхме добър мач и вложихме верния дух на терена. Лично аз имах огромно предпочитание да стартира сполучливо изключително на сервиса, детайл, върху който работихме доста и който незабавно дава осезаеми резултати. ” 

„ Имахме доста дълъг пред сезонен работен интервал, ние сме във фитнеса от 9 август. В първата част работихме дружно с доста младежи от нашата школа и се надявам да е бил потребен интервал освен за нас, само че и за момчетата, които по-късно се върнаха в редиците на младежкия отбор на Тренто. Малко по-малко се възстановихме, само че е правилно, че тренирахме пълноценно единствено през последната седмица и неизбежно ще би трябвало да компенсираме доста изгубено време през идващите няколко дни ".
 Матей Казийски заби 26 точки, сподели международна класа и донесе първа победа на Тренто в Италия Матей Казийски заби 26 точки, сподели международна класа и донесе първа победа на Тренто в Италия
„ Аплодирах Даниеле Лавиа, Алесандро Микиелето и Рикардо Сбертоли по време на Световното състезание и съм благополучен, че в последна сметка се прибраха със златния орден. Аз персонално им направих комплимент, само че също по този начин ги помолих да ни платят вечеря, с цел да отпразнуваме по най-хубавия метод. Ще го сложим в календара в първата отмора, която ще ни предложи този сезон. ”
28  Матей Казийски заби 26 точки, сподели международна класа и донесе първа победа на Тренто в Италия
„ Има доста промени в Суперлигата на Италия и салдото на силите сред другите тимове сигурно би трябвало да бъде преразгледан и „ изследван още веднъж “. Резултатите от първия кръг демонстрират, че по този начин наречените огромни играчи мъчно могат да надделеят над другите тимове. Вярвам, че същинските стойности ще се появят по-късно, когато тимовете имат няколко седмици тренировки. Чистерна и Верона към този момент са се разкрили.
28  Матей Казийски заби 26 точки, сподели международна класа и донесе първа победа на Тренто в Италия
„ В събота във Верона ще играем към този момент значим мач - “ДЕРБИ ДЕЛ’АДИЖЕ ”. Надявам се, че дуелът може да бъде хубав и трогателен, само че на първо място си представяме, че ще е мъчно. Готови сме да дадем всичко от себе си, с цел да реализираме още един позитивен резултат ”.
 “Лудата тайфа ” на Радо Стойчев удари Пиаченца в вманиачен мач! Алекс Грозданов с 6 точки “Лудата тайфа ” на Радо Стойчев удари Пиаченца в вманиачен мач! Алекс Грозданов с 6 точки 28  Матей Казийски заби 26 точки, сподели международна класа и донесе първа победа на Тренто в Италия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР