38-годишният бургазлия Марин Русчев, който бе арестуван за забитите кирки

...
38-годишният бургазлия Марин Русчев, който бе арестуван за забитите кирки
Коментари Харесай

Жененият за украинка си призна за кирките, няма да повярвате защо го е направил

38-годишният бургазлия Марин Русчев, който бе задържан за забитите кирки в два украински джипа – един в жк „ Меден рудник “ и различен – в жк „ Лазур “, преди малко е направил цялостни признания.

Срещу Русчев така и така бяха събрани съществени доказателства. Върху двете кирки бяха открити следи от неговото ДНК. А през днешния ден той е шокирал проверяващите, откакто чистосърдечно си признал за сторенето и обяснил, че го е направил, тъй като доста се карал с жена си, която е украинка, и около нея намразил всичките й сънародници, написа Флагман. Произволно си избрал два джипа на разнообразни места в Бургас и в границите на десетина дни забил кирка в предния им похлупак. Обяснил, че не познавал притежателите, просто атакувал колите, защото са били с украинска регистрация.

Поведението на Марин е необяснимо, той работи на висока и добре платена позиция в бургаско пристанище, има и две деца от украинката, с която живее, и много й помагал в благотворителната й активност по обезпечаването на бежанците в Бургаска област.

Съпругата му през днешния ден се свърза с медията, с цел да опровергае всички обвинявания против мъжа си. Тя до последно смяташе, че той е почтен и употребен за изкупителна жертва. След като разбра обаче, че е направил цялостни признания, тя си изтри фейсбук акаунта, същото стори и с неговия, до който очевидно е имала достъп.

По информация на Флагман.бг прокуратурата на следващия ден ще удължи задържането на Русчев за 72 часа, а по-късно ще изиска непрекъснат арест.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР