38-годишната Тобе Мойо от Кейптаун, Южна Африка, получи болезнени изгаряния,

...
38-годишната Тобе Мойо от Кейптаун, Южна Африка, получи болезнени изгаряния,
Коментари Харесай

След лазерна епилация лицето на жена се превърна в „шахматна дъска СНИМКИ

38-годишната Тобе Мойо от Кейптаун, Южна Африка, получи мъчителни изгаряния, откакто резервира годишната си процедура за лазерна епилация. Жената твърди, че лицето и шията й станали като шахматна дъска. 

Тобе, която страда от прекалено окосмяване заради синдром на поликистозни яйчници (PCOS), реши да се подложи на лекуване за епилация през септември 2023 г. Жената към този момент се била подлагала на сходна сесия за епилация осем пъти преди и считала, че знае „ какво да чака “, пише Daily Star. Въпреки това тя сподели, че е бил назначен стажант и процедурата бързо станала мъчителна. Усетила мощно и извънредно чувство за парене от лявата страна на врата си.
След процедурата Тобе погледнала кожата си в огледалото и разкрила тъмни квадрати, покриващи врата и брадичката й. Тя има вяра, че изгарянията са зародили, когато учащият се е не запомнил да включи охлаждащия механизъм, вграден в лазера. Въпреки подозренията по отношение на правилността на процедурата, дамата твърди, че въпреки всичко е трябвало да заплати £13 за обезкосмяването.
" Вратът ми е изгорял. Имам тъмни правоъгълници по целия врат. Не желая да излизам от къщи. Просто желаех да облекча признаците, само че в този момент скърбя, че отидох на сесията ", сподели тя.
 Кожата на една жена беше унищожена, лазерна епилация, шахматна дъска, следи от изгаряния, изгаряния по лицето й, рядко заболяване, стажант, напредък на косата Жената твърди, че лицето и шията й наподобяват на шахматна дъска Снимка: SWNS
Изданието отбелязва, че окосмяването по лицето на Тобе почнало да пораства на 18-годишна възраст. Тя била диагностицирана със синдром на поликистозни яйчници (PCOS).

" Мразех да бръсна лицето си. Трябваше да се бръсна един път дневно, до момента в който не научих за различен способ на лекуване. Бях млада жена, която се нуждаеше от бръсначи за лицето си. Търсех всичко, което можеше да помогне ", спомня си момичето.

След като приключила университет, дамата се запознала с лазерната епилация. Тя била удовлетворена от резултатите от първата процедура и най-после се отказала да се бръсне всеки ден. През септември 2023 година Тобе решила да опита различен салон, откакто видяла няколко възторжени отзива онлайн. Тя се записала за сеанс за лазерна епилация на долната част на лицето.
 Кожата на една жена беше унищожена, лазерна епилация, шахматна дъска, следи от изгаряния, изгаряния по лицето й, рядко заболяване, стажант, напредък на косата Жената видяла няколко възторжени отзива за новата клиника в интернет. Снимка: SWNS
При идването си в салона й споделили, че кожата й може да е леко зачервена след процедурата и ще би трябвало да приложи леден компрес.

" Всичко изглеждаше наред. Взеха ми информацията и ми обясниха всичко. Но след няколко минути усетих, че стартира да ме удря токов удар и ми се стори, че кожата ми е изгоряла. Не се оплаках, вярвайки, че знаят какво вършат, " макар че тя изрази опасенията си, че чувствата са доста мощни. Персоналът сподели, че това е обикновено и стартира да бърника с лазерното устройство, за благополучие по-късно не болеше толкоз доста ", добави дамата.

Поглеждайки се в огледалото, Тоби с смут видяла модел от тъмни правоъгълници върху кожата си, сходен на шахматна дъска. Месец по-късно по кожата на дамата към момента се виждат петна. Персоналът на салона я уверил, че леден компрес и някои артикули за грижа ще бъдат задоволителни за лекуване. Няколко седмици момичето избягвало срещи с другари. След като се оплака, тя получи публично опрощение от салона и крем с алое за лекуване на изгарянията си.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР