38-годишна жена от айтоското село Малка поляна стана майка на

...
38-годишна жена от айтоското село Малка поляна стана майка на
Коментари Харесай

Бременна с близнаци роди едното бебе в линейката, а другото - в болницата

38-годишна жена от айтоското село Малка поляна стана майка на близнаци, само че момченцата й се родиха на две разнообразни места - в колата за спешна помощ на Спешна помощ и в УМБАЛ " Дева Мария " в Бургас, заяви локалният уебсайт " Грамофона ". 

Майката ражда за първи път. Когато почнали болките, околните й повикали екип на Спешна помощ. На път за болничното заведение обаче в колата за спешна помощ проплаква Шабан. Момченцето се е появило на бял свят с тегло от 1460 грама. 

След раждането незабавните медици вземат решение да откарат родилката и бебето в най-близката болница. Това е УМБАЛ " Дева Мария " в Бургас. На промяна е доктор Веселин Ангелов. Докато неонатолозите се грижат за новородения Шабан, докторът стартира обзор на дамата. За негова изненада в този миг тя ражда второ дете. Момченцето ще се споделя Иб и се е родило с тегло от 1670 грама.   

Въпреки ниското им тегло и рисковото раждане двете момченца и майка им са добре. " Всичко е добре, когато свършва добре ", сподели благополучен доктор Ангелов, който има над 15 години стаж, само че за първи път попада в сходна обстановка.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР