37-годишният родител вдигна накрак две областни дирекции на МВР 37-годишен

...
37-годишният родител вдигна накрак две областни дирекции на МВР 37-годишен
Коментари Харесай

В Кърджали баща разби вратата на забавачка и отвлече детето си

37-годишният родител подвигна накрак две регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи
37-годишен мъж разруши вратата на детска градина в Кърджали, отвлече 5-годишното си дете и избяга, като подвигна накрак две регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи. Бащата е арестуван по-късно на автомагистрала " Тракия " в резултат на взаимните дейности на ОДМВР в Пловдив и Кърджали, оповестиха от пресцентъра на вътрешното ведомство.

Сигналът за похищението е подаден към 9 часа тази заран на тел. 112. По първични данни мъжът е разрушил врата в детската градина, заплашил личния състав, взел 5-годишното си дете и отпътувал в незнайна посока с лек автомобил " Хюндай ". 

Незабавно е бил задействан целият състав на Районното ръководство в Кърджали, а данните за автомобила са подадени и на прилежащите регионални дирекции.

Екипи на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив локализирали и спрели колата на автомагистрала " Тракия ".

В транспортното средство, карано от 37-годишния мъж, били детето и бабата по бащина линия. Те са отведени в Районното ръководство в Раковски, като мъжът ще бъде отведен под ескорт в Кърджали. 

Образувано е досъдебно производство за хулиганство. Предстоят процесуално-следствените дейности под надзора на Районната прокуратура в Кърджали. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР