37-годишният Робърт Патинсън и 32-годишната му любовница Суки Уотърхаус станаха

...
37-годишният Робърт Патинсън и 32-годишната му любовница Суки Уотърхаус станаха
Коментари Харесай

Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус станаха родители за първи път

37-годишният Робърт Патинсън и 32-годишната му държанка Суки Уотърхаус станаха родители за първи път, заяви Daily Mail. Двойката е била видяна на разходка с детска количка. Самите още не са удостоверили новината за попълнението в фамилията, а Суки не е разгласила постове в Instagram* в продължение на три седмици. Все още не е прочут и полът на бебето.


За бременността на Суки стана известно през ноември предходната година: на фона на слуховете, че двойката чака бебе, Суки излезе на открито в тясна рокля, която наблягаше корема ѝ.

А през декември предходната година се появиха и клюки за годеж на актьорите: те се появиха преди ден, откакто певицата беше видяна с пръстен с огромен елмаз на безименния си пръст.

Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън, който е прочут с присъединяване си във филмите " Twilight ", се срещат от 2018 година Дълго време те криеха връзката си, макар че бяха снимани дружно по многочислени мотиви, само че в края на 2022 година излязоха обществено дружно и потвърдиха връзката си. Понастоящем те живеят дружно. Както към този момент беше обявено от вътрешен източник, двойката няма самообладание да станат родители. " Робърт е изцяло подготвен за това. Връзката му със Суки е невероятна. Той се усеща доста благополучен. " Според вътрешният източник самата Суки просто " сияе " и " наподобява доста щастлива "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР