37-годишният Динко С. е задържан под стража с определение на

...
37-годишният Динко С. е задържан под стража с определение на
Коментари Харесай

Рецидивист насилва дъщеря си, плаши баща си с убийство в Девня

37-годишният Динко С. е арестуван под стража с определение на Девненския областен съд по искане от Районната прокуратура. Това се случва единствено месец и 17 дни след освобождението му от пандиза, където изтърпял ефикасна шестмесечна присъда за закана с ликвидиране на длъжностно лице от Агенция за протекция на детето в Девня, оповестиха от прокуратурата.
На 28 август тази година осъжданият шест пъти Динко още веднъж се заканил с ликвидиране, само че този път на бащата си. На 9 септември той предизвикал на малолетната си щерка лека телесна щета, изразяваща се в травматичен оток на главата и ожулване на дланта й. И двете закононарушения 37-годишният мъж е направил в изискванията на домашно принуждение.
Личността на обвинения съгласно прокуратура е с висока степен на социална заплаха. Извършените закононарушения се потвърждават от събраните по досъдебното произвеждане гласни и писмени доказателства. Съществува действителна заплаха, в случай че е на независимост, Динко С. да се укрие и да извърши друго закононарушение.
Мотивите на настояването на Районната прокуратура 37-годишният обвинен да бъде арестуван под стража се споделят и от състав на Девненския областен съд.
Определението на съда, с което е взета мярката за неотклонение „ задържане под стража “, предстои на обжалване пред Варненския областен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР