37-годишната полска пианистка Малгожата Едрусик придобила пророческа дарба след автомобилна

...
37-годишната полска пианистка Малгожата Едрусик придобила пророческа дарба след автомобилна
Коментари Харесай

Пианистка вижда древни съкровища насън

37-годишната полска пианистка Малгожата Едрусик придобила пророческа заложба след автомобилна злополука.

В сънищата си тя почнала да вижда местонахожденията на множеството съкровища от Древния свят - именитата библиотека на Иван Грозни, саркофага на Александър Македонски, местонахождението на кехлибарената стая, камъка, наименуван " Пъпът на земята ", който се приема за ключ към подземните галерии на цялото плато Гиза. В него са кодирани най-важните светини на египетската цивилизация.

Полякинята се записала за туристическа обиколка на Египет с желанието да ревизира достоверността на сънищата си.

По време на една от екскурзиите, тя неусетно се отделила от групата и поела в посока, известна единствено на нея. След време спряла и почнала да копае в пясъка.

 Пианистка вижда антични съкровища насън

" Камъкът беше тъкмо подобен, какъвто го видях в съня си. Изобщо не се учудих, приела съм, че сънищата ми са действителни. Камъкът съдържа печата на небето и земята. В центъра има кръг - небесен дирек, оста на света. Показах на египетски служител тунела към ковчега на боз Озирис. Предложих му да извършат археологически разкопки. Не одобриха молбата ми да бъда включена като като съветник в научната група. Оставих камъка на мястото, където го бях намерила ", споделя пианистката.

В Полша госпожа Ендрусик се употребява с несъмнено внимание. Сънят й за мястото на закопаните съкровища от полски аристократи, бягащи от руска окупация, провокирал сериозе интерес от " анонимни поляци ", подготвени да финансират експедицията.

За тяхно страдание съкровището е заровено към украинския град Лвов, а локалните управляващи не желаят да дадат позволение за провеждането на разкопките.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР