37-годишен варненец влиза в затвора за 10 месеца, след като

...
37-годишен варненец влиза в затвора за 10 месеца, след като
Коментари Харесай

10 месеца затвор за варненец за фалшива книжка

37-годишен варненец влиза в пандиза за 10 месеца, откакто беше хванат с подправена шофьорска брошура. Присъдата му е ефикасна, защото мъжът е бил наказван повече от четири пъти до момента за това, че кара без удостоверение за дееспособност. Този път най-малко си бил купил подправено.

Димитър Ангелов бил спрян за инспекция на 25 ноември 2016-а година покрай бензиностанция във варненското село Синдел. Той бил зад кормилото на форд с немски регистрационни номера. Книжката, която посочил на униформените, била пък полска. Ментето било много нескопосано. Полицаите го прибрали и се оказало, че то е разпечатано на пъстър принтер и няма никакви защитни знаци. Справка в осведомителните масиви демонстрира, че подсъдимият в никакъв случай не е имал дееспособност като лидер на МПС, има предишна съдимост и неведнъж е бил глобен за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.

Пред състав на Варненския областен съд 37-годишният мъж призна, че умишлено се е употребил от неистинския формален документ, като от него за самото му сформиране не може да се търси наказателна отговорност. По силата на реализирано съглашение сред страните, съдът му наложи наказване от 10 месеца отнемане от независимост, което да изтърпи при общ режим. Съдебният акт е финален.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР