36-годишният моторист Красимир Стайков, който се размина буквално на косъм

...
36-годишният моторист Красимир Стайков, който се размина буквално на косъм
Коментари Харесай

Мотористът от мелето край Малко Търново изненада всички с... СНИМКА

36-годишният моторист Красимир Стайков, който се размина безусловно на косъм от гибелта след зверско меле край Малко Търново, към този момент е в устойчиво положение и се възвръща, написа "Флагман ".

По-рано през днешния ден служителят на Община Камено си пусна радостна фотография в обществените мрежи от болничното легло, на която ясно се вижда, че Стайков очевидно е почитател на Дуейн Джонсън, защото типично по негов жанр е надигнал вежда, с цел да покаже, че се усеща добре. В мнения под фрагмента пък даже самичък дава отговор, че е "топ " на въпросите на загрижените му другари.



Красимир Стайков е най-хубавият експерт по противозаконното строителство в Техническата работа на Община Камено. Освен професионалните си достижения, Красимир имал уязвимост и към високите скорости, само че постоянно управлявал мотора си рационално.
Цяло Камено трепери за живота на 36-годишния моторист, бил отличен чиновник в Общината.

Както БЛИЦ заяви, на 16 октомври, минути преди 14 часа, по пътя Бургас-Малко Търново, в региона на местността "Айдере ", заради придвижване с несъобразена с релефа на местността скорост в изискванията на ляв завой, Красимир губил надзор над мотора си "Кавазаки " и изхвърчал в канавката.

От удара счупил лявата си ръка, имал фрактура на гръдния панер и голям брой вътрешни кръвоизливи. Към днешната дата обаче лекарите от УМБАЛ-Бургас са се погрижили за положението му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР