36-годишният арестуван служител на ДФ Земеделие се казва Траян, пише

...
36-годишният арестуван служител на ДФ Земеделие се казва Траян, пише
Коментари Харесай

Новина за арестувания от ДФ Земеделие: Стана ясно кой е той

36-годишният задържан чиновник на Държавна фирма " Земеделие " се споделя Траян, написа " Марица ", като се базира на свои източници.

Роден е в Крумовград. В ДФЗ-София работи от 12 години.

Мъжът е задържан на 2 септември на столична бензиностанция след приемане на рушвет от 5 бона.

Окръжна прокуратура-Пловдив му е повдигнала обвиняване за търговия с въздействие за това, че в интервала от 27.02.2021 година до 02.09.2021 година, в Пловдив и в София, двукратно е изискал и приел от притежател и шеф на комерсиално сдружение, записано в село Строево рушвет, възлизащ на обща сума от 10 000 лв., с цел да упражни въздействие при взимане на решение от длъжностни лица при държавен фонд „ Земеделие “ във връзка със службата им.

Работата по случая е почнала в края на юли 2021 година, по отношение на подаден в ГДБОП-МВР сигнал от аграрни производител от област Пловдив, който е кандидатствал по 9 схеми и ограничения за подкрепяне на Държавен фонд „ Земеделие “.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР