36-годишната колумбийска транссексуална манекенка Дана Султана чака дете от своя

...
36-годишната колумбийска транссексуална манекенка Дана Султана чака дете от своя
Коментари Харесай

Манекенка, родена като мъж, чака дете от съпруга си, роден като жена

 36-годишната колумбийска транссексуална манекенка Дана Султана чака дете от своя брачен партньор Естебан Ландрау, който е в осмия месец на бременността. Дана е родена като мъж, само че се разпознава като жена. 31-годишният й брачен партньор пък е роден като жена. Двамата чакат скоро да се роди момченцето им Ариел.

В профилите си в обществените мрежи фейсбук и инстаграм двамата са разгласили свои фотоси. " Всеки се бори за правата си по собствен метод. Правим го, като демонстрираме, че това, което има значение, е да имаш Бог в сърцето си и обич към човешкото създание. Човек би трябвало да се научи да обича човешкото създание поради същността му, а не по отношение на външния му тип ", е написал Естебан в профила си. " Любовта е обич ", пък е споделила Дана.

Бебето е заченато по натурален път, тъй като и двамата са запазили органите, с които са родени. Естебан неотдавна си помислил, че има родилни болки и ще роди по-рано от плануваното, само че в болничното заведение го убедили, че това са естествени признаци, оповестява " 24 часа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР