36-годишната Кейт Мидълтън се подготвя за новото полълнение в своето

...
36-годишната Кейт Мидълтън се подготвя за новото полълнение в своето
Коментари Харесай

Гореща новина около третото раждане на Кейт Мидълтън

36-годишната Кейт Мидълтън се приготвя за новото полълнение в своето семейство. През април херцогинята на Кембридж ще стане майка за трети път.

В началото на бременността ѝ брачната половинка на принц Уилям бе измъчвана от тежка форма на токсикоза, по тази причина тя ограничи обществените си прояви. Но в този момент Мидълтън постоянно се появява пред обществото.

Почитателите на кралското семейство означават, че тя наподобява просто прелестно.

Поради това, че самата Кейт и брачният партньор ѝ Уилям се въздържат от мнения по отношение на подготовката за дълго чаканото събитие, обществото продължава единствено да гадае достоверността на информацията, която се появява в пресата.

Наскоро източници оповестиха, че Мидълтън не възнамерява да ражда в родилен дом. Затова репортерите ще би трябвало да дежурят не пред болничното заведение Света Мария, където се появиха очарователните Джордж и Шарлота, а пред една от резиденциите на кралското семейство.

"Катрин е съобщила на другари, че желае да роди в домашна конюнктура. Тя към този момент е разискала това с Уилям. Той е подкрепил нейното решение. И на двамата им харесва тази концепция. Освен това, по този начин ще се избегне всеобщият звук към стените на болничното заведение ", сподели осведоменият източник от обкръжението на Мидълтън.

Трябва да се означи, че самата брачна половинка на принц Уилям не е първият член на кралското семейство, отказал се от услугите на родилния дом, написа БЛИЦ. Кралицата на Англия се е появила на бял свят в лондонската резиденция на дядо ѝ, а нейните синове се родиха в Бъкингамския замък, а щерка ѝ Анна - в Кларънс-хаус.

По-рано херцогинята на Кембридж зарадва обществото с нови фотоси на дребната Шарлота. Кейт позволи публикуването на фотосите на детето. В началото на 2018 година момичето потегли на детска градина в Кенстингтън.

Близките на Шарлота взеха решение, че е по-добре детето да не си стои толкоз доста вкъщи и би трябвало да поддържа връзка повече със свои връстници. Потребителите на обществените мрежи изпаднаха във екстаз от фрагментите, на които е запечатана дребната наследница на принц Уилям.

Мнзона считат, че тя е малко копие на Елизабет II. Дъщерята на Кейт и Уилям се появи на бял свят през май 2015 година.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР