35-годишният републиканец трябва да бъде изправен пред гласуване за изключване

...
35-годишният републиканец трябва да бъде изправен пред гласуване за изключване
Коментари Харесай

Джордж Сантос, подиграван от Джими Кимъл, че казва, че изключването ще бъде „емблема на честта“

35-годишният републиканец би трябвало да бъде изправен пред гласоподаване за изключване от Конгреса, откакто изобличителни доказателства бяха разкрити от отчет за нравственос на Камарата на представителите на странни нарушавания на федералния закон, които е направил.

Въпреки публичното разстройване, което пристигна с разкритията, че е употребявал дарителски пари, с цел да закупи лекуване с ботокс и абонамент за OnlyFans и вероятния завършек на късата му политическа кариера, господин Сантос беше хладнокръвен в прокламацията си, че в случай че бъде отхвърлен от Конгреса, ще го „ носи като знак на достойнството “. Кимел сподели иронично в шоуто си в понеделник.

Докато господин Сантос щеше да влезе в историята, като беше един от дребното депутати, изключени от Конгреса, защото това е доста рядко, господин Кимел уточни иронията, че политикът счита, че това е нещо, с което доста би трябвало да се гордеем.

След това предаването прекъсна клип на господин Сантос, който се изрича за идното гласоподаване за изгонването му от Конгреса на сесия н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР