35-годишната британска певица Адел призна, че се е омъжила за

...
35-годишната британска певица Адел призна, че се е омъжила за
Коментари Харесай

Адел потвърди, че се е омъжила СНИМКИ

35-годишната английска певица Адел призна, че се е омъжила за 41-годишния си другар, спортния сътрудник Рич Пол. Певицата разгласи, че се срещат още през 2021 г. 

Тя се раздели с първия си брачен партньор Саймън Конеки през 2018 година, а разводът им беше финализиран през 2021 година
От предходната година се носят клюки, че Адел се е омъжила. И тя постоянно наричаше Пол „ брачна половинка ми “.
Сега стана ясно, че е удостоверила брака си в комедийното шоу на най-хубавия си другар Алън Кар в Лос Анджелис, съобщава Daily Mail.

Един фен сподели: „ Бях на комедийното шоу на Алън Кар в Лос Анджелис довечера и Адел беше в публиката. Алън попита тълпата дали някой се е женил неотдавна и Адел извика „ Да “.

Друг фен добави, че шоуто е „ малко и интимно “ и удостовери, че Адел е удостоверила брака, като е дала отговор с „ да “ на въпроса на Кар.

" Адел седеше тъкмо зад мен с другар и си прекарваше ужасно. Охраната й пристигна единствено да й донесе закуски. Не я интересуваше дали хората знаят, че е там. Тя прекъсваше Алън и правеше смешки - в последна сметка те са най-хубави другари ", сподели източникът.
 Адел, Ричи Пол, гаджето на Адел Адел и Рич Пол Снимка: Getty Images
Миналия месец 41-годишният Рич беше срамежлив, когато го попитаха дали се е оженил за Адел, като сподели, че те са си „ помагали взаимно “ през цялата им двугодишна връзка.

Говорейки по CBS Mornings, Рич сподели за своята партньорка: „ Тя беше страхотна, мисля, че ще се съгласи, че несъмнено сме си помогнали. Аз съм на положително място, ние сме на положително място. Щастлива. Тя е страхотна. Тя е подобаваща за мен. Страхотни сме. Много си подхождаме. "
След това водещата на CBS Гейл Кинг попита Рич за слуховете, че той и Адел са се оженили. Журналистът попита дали да назова Адел „ госпожа “ Пол идващия път, когато приказва с нея.
Ричард сподели: „ Можете да говорите каквото желаете “, добавяйки, че избира да не разисква персоналния си живот.

Двойката за първи път разгласи връзката си обществено през юли 2021 година, когато седяха дружно по време на мач от НБА.

Носителката на премия Грами носи крушовиден диамантен пръстен на левия си анонимен пръст от към година. Преди това, когато я питаха за това, тя отговаряше, че не е годежен пръстен, а просто харесва скъпи бижута.
Тя се срещнала с Рич Пол на рожден ден на общ другар. В изявление за списание Rolling Stone тя постоянно хвалеше приятеля си и наричаше връзката им най-лесната, която е имала.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР