35-годишната Ана де Армас се възползва от почивката в снимките

...
35-годишната Ана де Армас се възползва от почивката в снимките
Коментари Харесай

Ана де Армас е домакин на сладък 16-ти рожден ден на любимото си куче Елвис на снимачната площадка на новия си филм Балерина: „Обичам те без думи`

35-годишната Ана де Армас се възползва от почивката в фотосите на новия спин-оф Джон Уик Балерина и отпразнува сладкия 16-ти рожден ден на своето домашно куче на снимачната площадка с някои членове на екипа някакво складово помещение на снимачната площадка на екшън трилъра, който служи като първия спин-оф и като цяло пета част от филмовия франчайз за Джон Уик.

Близо дузина хора се причислиха към заниманието с де Армас (родена Ана Селия де Армас Касо) и Елвис, което включваше две други кучета, които евентуално бяха доведени от няколко нейни сътрудници.

В един миг по време на тяхното празненство всички те се скупчиха към маса за групова фотография, която също акцентира балоните и тортата за рождения ден.

Има даже непосредствен проект на една от другите майки-кучета, която държи кученцето си пред камерата с празненство шапка на върха на космата му глава.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР