35-годишна британка, която през 2007 година чула страшната диагноза синдром

...
35-годишна британка, която през 2007 година чула страшната диагноза синдром
Коментари Харесай

Хана бе опустошена от новината, че страда от безплодие! 8 години след страшната вест обаче се случи истинско чудо и...

35-годишна британка, която през 2007 година чула страшната диагноза синдром на поликистозните яйчници, стана майка на две деца.   

В продължение на осем години Хана и брачният партньор й Майк се опитвали да се снабдят с дете. Всеки път, когато цикълът й закъснеел, тя хуквала към аптеката за тест за бременност, само че той все се оказвал негативен, написа jenata.blitz.bg.

``
реклама

Жената се подложила на голям брой скъпи процедури, измежду които и изкуствено осеменяване, само че до по този начин мечтаната бременност не се стигало. След продължителната битка, която включвала и един унищожителен аборт, съпрузите приели, че никога няма да се снабдят със лична рожба.

" Когато ми сложиха диагнозата, бях съкрушена. Въобще не съм се съмнявала в думите на лекаря, че в никакъв случай няма да мога да имам деца ", спомня си 35-годишната жена. 

" Нещата с ин витро оплождането се оказаха много тежки. Вторият ни опит беше сполучлив, но направих импровизиран аборт. Мъжът ми претърпя доста тежко загубата ", прибавя Хана. 

``
реклама

„ Много хора одобряват за даденост, че могат да имат деца, когато пожелаят. И аз бях по този начин. Никога не съм си представял, че мога да не съумея ", споделя още тя.

Въпреки разочарованието, че в никакъв случай няма да стане майка, британката решила да продължи живота си. Тя се записала на фитнес и почнала постоянно да тренира. 

И преди близо четири години се случило знамение. През май 2015 година Хана схванала, че е бременна, а в първия месец от новата година родила щерка си Нанси.



„ Една другарка трябваше да ме убеди да си направя тест за бременност, тъй като мислех, че няма смисъл. Когато видях, че е позитивен, не можех да допускам. Събудих брачна половинка си, с цел да му го покажа.



Той не можеше да повярва. След това звъннах и на лекаря си, който също беше доста сюрпризиран от това, което му оповестих ", споделя Хана. 

Жена мина през пъкъла - научи, че е бременна, само че минути по-късно ориста й нанесе тежък удар! (СНИМКИ)



Появата на Нанси направила британката най-щастливата жена на света. Тя даже не се надявала, че напълно скоро ще забременее още един път.



" Винаги съм мечтала да имам две деца. Втората бременност, която пристигна две години след първата, беше същинско знамение ", изяснява щастливата жена. 

Хана и Майк се усещат благословени, тъй като са съумели да осъществен фантазията си и да имат същинско семейство.



Двамата отглеждат красивите си момиченца и все още не възнамеряват ново попълнение в фамилията си. Но... Никой не знае какви изненади му е подготвила ориста!  



Хана счита, че е съумяла да забременее с помощта на постоянните си занимания със спорт. А историята й дотолкоз впечатлила личния състав във фитнеса, в който се записала, че решили да я удостоят с наградата  " Вдъхновяващ член на годината ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР