35-годишен българин е бил арестуван в Кавала в петък вечерта,

...
35-годишен българин е бил арестуван в Кавала в петък вечерта,
Коментари Харесай

"Това е България": Нашенец свали гръцкото знаме в Кавала, спипаха го след гонка с полицията

35-годишен българин е бил задържан в Кавала в петък вечерта, тъй като свалил гръцкия народен байрак на пристанището и се опитал да закачи българския, оповестява ". Това станало на кея на пътническото пристанище " Апостолос Павлос ".

Българинът е бил арестуван от чиновници на Централното пристанищно ръководство на Кавала и отведен в Районния съд в Кавала, където му е било повдигнато обвиняване за засегнатост на националните знаци, само че малко по-късно е освободен.

" Служители на Службата за сигурност на Централната пристанищна администрация на Кавала арестуваха 35-годишен чужденец през вчерашния ден по обяд за нарушаване на членове 167, 191А и 361 от Наказателния кодекс. Той е свалил гръцкия байрак от мачтата, ситуирана на южния ръкав на пристанището на Кавала, като са го хвърлил надолу, вдигал флага на друга страна и по-късно е избягал, неподчинявайки се на заповедите на длъжностни лица от Пристанищна администрация, като в същото време оказва мощна опозиция при задържането му, като ги наскърбява ", се споделя в формалното известие на пристанищните управляващи.

Гръцките медии настояват, че чужденецът е българин, който при задържането му викал " Това е България ". Твърдял, че е член на екстремистка организация, която се застъпва за това, че Кавала и регионите на Източна Македония принадлежат на България, а не на Гърция.

Гръцки медии настояват още, че номерата на колата на българина били свалени и имал възбрана да напуща страната, само че все пак той си тръгнал. Не спрял на полицейската обсада в Драма и последвала гонка чак до нашата граница, където бил хванат още веднъж, написа " 24 часа ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР