343 Industries изненадващо анонсира „малко“ обновяване за пакета Halo: The

...
343 Industries изненадващо анонсира „малко“ обновяване за пакета Halo: The
Коментари Харесай

Halo: The Master Chief Collection получава 73GB-ов ъпдейт

343 Industries изненадващо анонсира „малко“ възобновяване за пакета Halo: The Master Chief Collection по случай въвеждането му в Games Pass каталога. Ъпдейтът е с размер съвсем колкото самата сбирка – цели 73GB.
Тъй като Halo: The Master Chief Collection дебютира в Games Pass на първи септември, обновяването е оповестено броени дни преди формалното събитие и се чака да донесе „много допълнения и подобрения“. Това включва промени в графиката и текстурите извънредно за Xbox One X конзолата. Те ще бъдат приложени даже и на премиум допълнението Halo 3: ODST. Публикацията в блога Halo Waypoint гласи:

„Днешният ъпдейт, който ще стартира да се тегли идващият път, когато влезете в профила си в MCC, е кулминационната точка на месеци работа от страна на екипа на 343 поради партньорството ни с MCC Insider...“

Пачът ще модифицира леко и образуването на борби, с цел да даде „значително по-плавно“ прекарване в кооперативния и мултиплеър режим: „MCC в този момент употребява профилирани сървъри в огромните центрове на Microsoft за всички мултиплеър сесии, с цел да е подсигурена по-добра непоклатимост и надеждност…„. Освен това геймърите имат избора да избират собственоръчно обособени детайли от MCC система с механизма Intelligent Delivery. Посредством него ще може да спестите малко място (особено имайки поради мащаба на ъпдейта). Поправени са стотици бъгове, ускорени са времената на зареждане, заменен е интерфейсът.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР