"Нямаме по-голям приоритет, борим се и на двата фронта. И

...
"Нямаме по-голям приоритет, борим се и на двата фронта. И
Коментари Харесай

Бодуров: Борим се и на двата фронта до последно


"Нямаме по-голям приоритет, борим се и на двата фронта. И купата, и Купата са значими за нас, желаеме да вземем и двете", разгласи централният бранител на ЦСКА-София Николай Бодуров след успеха над Левски с 1:0 в дербито от Първа лига, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Бодуров призна, че се е изненадал, че теренът на Националния стадион е в толкоз неприятно положение поради дъжда през днешния ден. "Учудих се, почтено казано, тъй като на мача с Франция валеше много повече дъжд и теренът беше доста по-добре. Имаше толкоз доста локви, просто не се играеше футбол Не знаеш топката дали ще тупне, дали ще спре. Ние се борим на двата фронта до последно, до момента в който имаме шансове. Всяка победа и всеки три точки са значими. Няма значение дали играем добре или не, за мен са значими трите точки в тези мачове", разяснява бранителят след срещата.

"Ние знаехме, че ще гледат да разрушават играта. Ако беше прекрасен теренът, щеше да е доста по-добре за нас, тъй като ние желаеме да играем футбол. На този терен се изравниха силите, само че не желая да разясня Левски. Нямаме по-голям приоритет, борим се и на двата фронта. И купата, и Купата са значими за нас, желаеме да вземем и двете. Божа работа е дали ще вземем нещо или не", добави Бодуров.

Защитникът на "червените" призна, че се надява Етър да вземе точки от Лудогорец по-късно през днешния ден. "Силно се надявам, ще притискам палци на Етър да не изгубят най-малко. Ако ги победят, ще им изпратя две каси бира персонално от мен". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР