"Надявам се да ни подценят, това ще е в наш

"Надявам се да ни подценят, това ще е в наш ...

Херо: Вярвам в успеха над Милан.


"Надявам се да ни подценят, това ще е в наш плюс. Нашите футболисти са на гребена на емоциите. Това го видях още при тегленето на жребия. Знам, че в този мач емоцията ще бъде водеща. Каквото и да си говорим, емоцията ще е водеща“, каза треньорът на Лудогорец Димитър Димитров преди сблъсъка с Милан утре вечер.

Шампионите на България приемат италианския гранд на "Лудогорец Арена" от 20:00 в първи мач от 1/16-финалите на Лига Европа. "Искам да станем свидетели на добра игра и качествен двубой. Такъв, какъвто се очаква от цяла България. След жребия нашата мисъл бе към тази дата - 15 февруари. Всички мислим за този мач, защото Милан е едно огромно предизвикателство. Надявам се на успех. Знам, че ще е трудно, но оптимизмът не ме напуска“, добави той.

"Естествено, че вярвам в успеха над гранд като Милан. Ако не вярвам, нямаше да съм треньор на този отбор. Вярвам на 100%. Надявам се късметът и шансът да са с нас. Нямаме здравословни проблеми. Имаме наказани - Клаудиу Кешерю и Натанаел. Гледали сме ги много пъти, имаме реална представа за качествата на този отбор. Вижда се, че в последните мачове Милан е в подем. Играе шампионат и ще е в по-добро кондиционно състояние от нас. Ние трябва да се опитаме с характер и себераздаване да компенсираме“, каза още специалистът.

„Във футбола най-важни са резултатите. Играхме единствено дефанзивно срещу Брага, когато спечелихме с 2:0. Знаех каква ще е реакцията при загуба. Но да не се отклоняваме. Смятам, че пред собствена публика и това, което очакват от нас, нашият отбор ще бъде офанзивен”, завърши Херо. /БГНЕС

Източник: bgnes.com
placeholder