34-годишен мъж от Варна се призна за виновен за държане

...
34-годишен мъж от Варна се призна за виновен за държане
Коментари Харесай

Условна присъда и 7000 лева глоба за наркодилър

34-годишен мъж от Варна се призна за отговорен за държане и разпространяване на опиати. Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред Окръжна прокуратура и Светослав И., по силата на което младият мъж получи условна присъда и ще би трябвало да заплати 7000 лв. санкция, оповестиха от пресслужбата на съда.

На 9 август предходната година Светослав бил заловен с хашиш и марихуана, с общо чисто тегло 727,10 грама и на обща стойност 4362,60 лева Варненецът призна и че през интервала юни – август в парцел в околност „ Прибой “ отглеждал 28 броя растения от рода на конопа /марихуана/.

Със съглашението Светослав приема да му бъде наложено наказване отнемане от независимост за период от 2 години и половина, което се отсрочва с изпитателен период от 4 години. Той ще би трябвало да заплати в интерес на държавния бюджет и направените разходи по делото в размер на 630лв.

Глобата от 7000 лв. следва да бъде платена непринудено в 7-дневен период от през днешния ден, а в случай че това не бъде спазено, ще се пристъпи към наложително събиране на сумата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР