33-годишният мъж от Калифорния, обвинен в убийството на четирима души

...
33-годишният мъж от Калифорния, обвинен в убийството на четирима души
Коментари Харесай

Заподозреният сериен убиец в Лос Анджелис получи обезщетение от Санта Моника в размер на 700 000 долара, преди да започне стрелба

33-годишният мъж от Калифорния, упрекнат в убийството на четирима души предходната седмица, преди малко беше получил съглашение от града на стойност 700 000 $ от Санта Моника, откакто претърпя съществени пострадвания, когато плажен патрул го прегази, до момента в който реагира на пожар.

Джерид Пауъл лежеше в канавка на един от най-живописните плажове в страната на съгласно времето, съгласно управляващите.

„ Градът уреди делото, потвърждавайки немарливост, откакто чиновник на пристанищните служби на Санта Моника, откакто отговори на позвъняване, съобщаващо за пожар на плажа, претърколи ищеца, който лежеше в шест до осем инча бездънен трап в пясъка ", удостовери представител на града в изказване.

Полицията в Лос Анджелис упрекна Джерид Пауъл в поредност от стрелби – три ориентирани към спящи бездомни мъже и следващ грабеж на дома, оставил жертвата мъртва в неговата Tesla. (LAPD)

Записите демонстрират, че Пауъл е завел делото през 2020 година, като твърди, че е показал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР