33-годишният датчанин Якоб Александер Сундберг ще ръководи двубоя от европейските

...
33-годишният датчанин Якоб Александер Сундберг ще ръководи двубоя от европейските
Коментари Харесай

Съдия от Дания ще ръководи двубоя Литва - България

33-годишният датчанин Якоб Александер Сундберг ще управлява дуела от европейските квалификации сред Литва и България. Срещата ще се играе на 17 юни (събота) от 16:00 часа на стадион " Дарайюс и Гиренас ". Двата тима са без точки от първите си мачове в акцията за Евро 2024, като ще търсят първи актив.

Помощници на Сундберг ще бъдат Виктор Скюте и Дениз Юрдакул. Микел Редер е четвърти рефер, като цялата съдийска бригада е от Дания. Дежурен пратеник на УЕФА е Марцин Стефански от Полша, а съдийски наблюдаващ на Европейската централа е Михал Бенеш.
 Пикси: Кръстаич ми е другар, доста го обичам, България ще опита да хване последния трен
Пикси: Кръстаич ми е другар, доста го обичам, България ще опита да хване последния трен

" Много мъчно може да бъде посочен по-почтен човек във футбола от него "

33-годишният съдия от Дания в всекидневието си работи като началник на финансите и администрацията в локалната политическа партия Либерален алианс. Роден е в Копенхаген и си живее в датската столица. Медиите в Дания дълго време не знаеха каква тъкмо е работата на един от младите и перспективни рефери, до момента в който не го видяха през есента на 2022-а година да чества избирателен резултат с водач на въпросния Алианс. За рефера се знае, че обича да тренира атлетика и във фитнеса.

През този сезон е управлявал 11 мача в датската Суперлига, а на европейската сцена управлява най-вече мачове на юноши и в младежката Шампионската лига. Има два мача в квалификациите на Лигата на конференциите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР