33-годишният британски модел и племенница на покойната принцеса Даяна, лейди

...
33-годишният британски модел и племенница на покойната принцеса Даяна, лейди
Коментари Харесай

Лейди Кити Спенсър показа за първи път дъщеря си от 65-годишния си съпруг

33-годишният английски модел и племенница на починалата принцеса Даяна, лейди Кити Спенсър, смая почитателите си в обществените мрежи, когато разгласи, че е станала майка. За Деня на майката тя публикува поредица от фотоси с дете на ръце. На фотографията тя театралничи с бебето, което, съдейки по фотографията, към този момент е на няколко месеца.

„ Да бъда твоя майка, е насладата в живота ми, скъпа. Обичам те абсолютно. Честит ден на майката на тези, които честват през днешния ден “, озаглави обявата тя. В същото време Кити не разкрива пола и името на бебето. Че това е момиче обаче, стана ясно от коментара на сестрата на Кити – Елиза, която написа: „ Моята прелестна дребна племенница! “

Бляскавата манекенка, която в никакъв случай не е обявявала бременността си, е омъжена за Майкъл Луис от няколко години. Тяхната щерка е обвързвана с децата на принца и принцесата на Уелс, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, както и с двете деца на принц Хари и Меган Маркъл, принц Арчи и принцеса Лилибет.

Сдържаният метод към публичността е надалеч от видимо безкрайните публикации и изявления в обществените медии, споделени през лятото преди три години, когато лейди Кити Спенсър се омъжи за южноафриканския предприемач Майкъл Луис на екстравагантна женитба в Рим. Двойката разгласи връзката си обществено през 2019 година и същата година Майкъл, 32 години по-възрастен, й предложи брак на Коледа.

Първоначално сватбата им беше отсрочена поради Covid-19. За случая булката носеше серия от рокли на Dolce & Gabbana, напомнящи роклята, която личната й майка Виктория Ейткен (по татко Локууд) носеше, когато се омъжи за бащата на лейди Кити, Ърл Спенсър, през 1989 година
 Сватбата на Кити Спенсър и Майкъл Луис Сватбата на Кити Спенсър и Майкъл Луис Снимка: Instagram/Кити Спенсър
Кити беше забелязана за последно на рядкото празненство на Осуалд ​​през октомври 2023 година, само че от този момент заобикаля публичността. Сега стана ясно за какво.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР