33-годишната Райна му слагала рога много отдавна След 5 години

...
33-годишната Райна му слагала рога много отдавна След 5 години
Коментари Харесай

Башар Рахал и Райна скъсаха заради изневери

33-годишната Райна му слагала рога доста от дълго време

След 5 години публична връзка, предшествена от две спомагателни години загадка обич, Башар рахал и Райка Караянева са скъсали, научи " Уикенд " от негови сътрудници.

Чаровният артист още веднъж е ерген, а красивата му някогашна спътница обикаля света в компанията на сина си. Башар и Райна са се разделили публично преди няколко месеца, само че досега не са разгласи това обществено. Затова пък спрели да се следват в обществените мрежи и са изтрили всички общи фотоси, написа " Уикенд ". Hotnews.bg откри неизтрити общи фотоси на някогашните влюбени в профила на артиста, само че те са рекламни и той ще дължи наказателна клауза, в случай че ги отстрани.

За разлика от нормално, този път не той кръшкал на жена си, а тя - на него. 33-годишната Райна му слагала рога доста от дълго време, единствено че 48-годишният артист предпочитал да си затваря очите пред изневерите, с цел да не я загуби. Накрая обаче му писнало да го прави на простак. Актьорът се срещна с някогашната манекенка, до момента в който работеше с нея в " Лотария България " по Би Ти Ви през 2016 година. Покрай връзката си Райна съумя да стане доста известна с участия в излъчвания и филми. Какво ще работи занапред нататък не е ясно, защото няма по какъв начин да я вдемат още веднъж във филм с присъединяване на Рахал, а не може да се каже, че има качества, с цел да върви напред в кариерата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР