33-годишна жена е загинала, а мъж е с опасност за

...
33-годишна жена е загинала, а мъж е с опасност за
Коментари Харесай

Поредна жертва на пътя: 33-годишна жена загина в катастрофа край Лом

33-годишна жена е починала, а мъж е с заплаха за живота след злополука в региона на град Лом. Това оповестиха от ОДМВР - Монтана.

Инцидентът е станал на 17 юни 2019 година към 02.40 часа на път ІІ-11 с посока на придвижване от с. Орсоя към гр. Лом. 33-годишна жена ръководи лек автомобил "Рено Меган Сценик " с монтанска регистрация. Пътник в автомобила е 45-годишният ѝ брачен партньор от гр. Лом.

На към 1 км преди гр. Лом в региона на бившето бунище на града в резултат на придвижване с несъобразена скорост с пътните условия - поредност от рискови завои, дамата лидер губи надзор над ръководеното МПС, излиза вдясно отвън пътното платно и се прекатурва по таван в крайпътна канавка.

В резултат на осъщественото ПТП дамата е починала на място, а брачният партньор и е откаран и настанен за лекуване в МБАЛ - Лом в травматичен потрес, със подозрение за строшен гръбначен прешлен и с заплаха за живота. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, осъществен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР