324 автомобила е иззела полицията в Бургас от пияни и

...
324 автомобила е иззела полицията в Бургас от пияни и
Коментари Харесай

В челната тройка: Стотици автомобили иззела полицията в Бургас от пияни и дрогирани шофьори

324 автомобила е иззела полицията в Бургас от пияни и дрогирани водачи . Образувани са 157 досъдебни производства за използването на алкохол и 167 броя за използването на опиати от водачи на моторни транспортни средства. 

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас осведомиха преди броени минути също по този начин, че подземният паркинг на улица „ Дебелт “ 3 в Бургас е бил предаден за потребностите на дирекцията

Към момента в паркинга протичат ремонтни действия, свързани с слагане на система за видеонаблюдение, пожаро-известяване и СОТ. Предвидено е подземното помещение да се употребява за запазване на първокласни коли , конфискувани като материални доказателства по досъдебни производства, както и за конфискувани МПС, карани от пияни или дрогирани водачи.

В тази връзка от полицията припомниха, че в последните месеци чиновници от ОДМВР Бургас обезвредиха две проведени незаконни групи , чийто таргет са първокласни коли. Крайморската дирекция е и измежду челната тройка в страната по конфискувани МПС от пияни и дрогирани водачи .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР