32-годишна жена от Шумен, която е претърпяла сериозна сърдечна операция

...
32-годишна жена от Шумен, която е претърпяла сериозна сърдечна операция
Коментари Харесай

Жена с болно сърце роди здраво момиченце в МБАЛ Света Анна – Варна  

 32-годишна жена от Шумен, която е претърпяла сериозна сърдечна интервенция в детството си, роди крепко и мощно момиченце в МБАЛ " Света Анна – Варна ", откакто експертите в родния й град  я пренасочиха по неотложност към най-старото Родилно поделение в Източна България, оповестиха от пресслужбата на здравното заведение.

" Рискът, който сходно сърдечно заболяване основава, е сериозен, защото има нараснала заплаха от тромбози и внезапни промени в  кръвното налягане ", изясни началникът на Родилното поделение в МБАЛ " Света Анна – Варна " доктор Милко Папазов, който бе и началник на екипа, дал живот на дребната Фелин.

" Майката пристигна при нас в 9-ия месец, действително в термин за раждане, откакто сътрудниците от Шумен и от СБАГАЛ – Варна бяха решили, че в нашата болница, с изключение на безспорния опит, имаме и най-хубави условия за реанимация, в случай че възникне нужда. Направихме оглед, консулт и в екип с анестезиолога доктор Катя Митева и кардиолога доктор Димо Велески на 16-и септември направихме Цезарово сечение и на бял свят се появи живо и крепко момиченце с тегло 3480 грама ", описа доктор Милко Папазов.

" За мен беше голям стрес новината, че не е безвредно да родя в Шумен и би трябвало да дойда във Варна, защото има заплаха за мен и бебето. Екипът на доктор Папазов обаче ми вдъхна кураж и спокойствието, че всичко ще е наред. Така и стана -  всичко мина идеално и към този момент имам моята дълго чакана щерка ", разчувствана показа младата майка, чиято единствена грижа сега е да пристигна денят на изписването и дружно със брачна половинка й да приберат дребната Фелин вкъщи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР