32-годишен мъж от Пазарджик е задържан за отглеждане, държане и

...
32-годишен мъж от Пазарджик е задържан за отглеждане, държане и
Коментари Харесай

Полицията в Пазарджик разби наркооранжерия в село Карабунар, задържан е 32-годишен мъж

32-годишен мъж от Пазарджик е арестуван за развъждане, държане и разпространяване на марихуана, оповестиха от полицията. При полицейска акция е намерено е огромно количество обработен изсъхнал канабис, както и чудесно обособена домашна наркооранжерия.

Екипи от криминалисти от ОД на Министерство на вътрешните работи - Пазарджик и районното ръководство направили претършуване в парцел в септемврийското село Карабунар. Той бил стопанисван от арестувания. Оказало се, че в къщата мъжът е обособил чудесно оборудвана и добре прикрита домашна наркооранжерия.



фотоси: Окръжна прокуратура - Пазарджик

В някои от прилежащите пространства е осъществявана последващата обработка на дрогата и подготовката за нейната дистрибуция. Открити са засадени в саксии общо 76 растения от рода на конопа в начален стадий на развиване. В други стаи са открити голям брой пластмасови съдове цялостни със суха листна маса от глави и съцветия с общо тегло от близо 15 кг висококачествена марихуана.

Иззети са и над 56 кг стебла и листа, на които предстояла спомагателна обработка. Наркооранжерията била чудесно оборудвана с осветяване, системи за надзор на вентилацията, влажността на въздуха и температурата.

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжната прокуратура в Пазарджик да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР