31-годишният модел заяви, че според нея сексуалността е подвижна скала

...
31-годишният модел заяви, че според нея сексуалността е подвижна скала
Коментари Харесай

Емили Ратайковски не вярва, че има 100% хетеросексуални хора

31-годишният модел съобщи, че съгласно нея " сексуалността е преносима канара " седмици откакто се появи информация, че е бисексуална, написа БГНЕС.

Тя съобщи пред списание Harper's Bazaar: " Мисля, че сексуалността е с преносима канара. Всъщност нямам доверие в праволинейните 100% хетеросексуални хора ".

Emily Ratajkowski: “I don’t believe in straight people ”
— Jaun News (@JaunNews)

Емили описа за присъединението си към наклонността в TikTok предишния месец, съгласно която дамите, които имат зелен диван, са бисексуални: " Приятелката ми пристигна и сподели: „ Видя ли това нещо със зеления диван? Тя ми се смееше, тъй като зеленият ми диван е толкоз огромен ”.

" Искам да мога да се развличам с метода, по който се представям в света, без да се усещам като неприятна или добра феминистка ".

with @shaymitchell

На 10 октомври тя отговори на видеоклип, в който беше заложен въпрос дали тези, които " се разпознават като бисексуални имат зелен кадифен диван ".

След това Емили, която е подала молба за бракоразвод с отчуждения си брачен партньор Себастиан Беър-МакКлард, сподели на всички в обществените мрежи зеления си кадифен диван.

Това накара почитателите да запълнят секцията за мнения към обявата ѝ с поздравления за " разкриването ", че я притеглят мъже и дами, като мнозина от тях обявиха: " Още една победа за дамите ".

Очевидното самопризнание на Емили, че е бисексуална, пристигна в миг, когато известни персони, измежду които Мадона и Шей Мичъл обявиха, че са част от ЛГБТ+ общността.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР