31-годишният Даниел Стоянов, който бе арестуван заради това, че помете

...
31-годишният Даниел Стоянов, който бе арестуван заради това, че помете
Коментари Харесай

Прокурорски гаф подари свободата на пияния и дрогиран софиянец, помел 6 деца в Китен

31-годишният Даниел Стоянов, който бе задържан поради това, че опустоши 6 деца в Китен, откакто шофираше БМВ-то си пийнал и надрусан, бе освободен с мярка „ подписка ” от Бургаския областен съд(БОС). Въззивната инстанция пусна Даниел на независимост поради прокурорски гаф, оповестява " Флагман ".

Оказа се, че часове след случая на 7 август т.г. наблюдаващият прокурор – обвинител от районна прокуратура Царево го е освободил против мярка „ подписка”. След медийния звук два дни по-късно е разпоредил задържането му под стража поради утежняващите условия – дрогата и опиатите, открити в кръвта му. Мярката бе доказана и от Районния съд в Царево предходната седмица, само че на втора инстанция бе анулирана.

Според арбитър Яни Гайдурлиев прокуратурата е позволила сериозна неточност, тъй като е нарушила закона при задържането му. Ако е трябвало да бъде задържан, то това е трябвало да се случи още на 7 август, само че тогава е освободен, а по-късно е нямало никакви условия, с цел да се желае смяна на мярката му – нито нови доказателства, нито Даниел е опитал да се укрие или влияе на следствието, безапелационен е опитният магистрат.

Даниел още през днешния ден бе пуснат на независимост, защото постановлението на БОС не предстои на обжалване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР