31-годишната Дакота Джонсън стана съвременен секс-символ, откакто излязоха филмите от

...
31-годишната Дакота Джонсън стана съвременен секс-символ, откакто излязоха филмите от
Коментари Харесай

Дакота Джонсън от 50 нюанса сиво със собствена марка за секс продукти

31-годишната Дакота Джонсън стана актуален секс-символ, откогато излязоха филмите от серията „ 50 нюанса сиво”. Сега актрисата разгласи, че пуска нова марка артикули за интимно здраве Maude. По мотив старта на плана тя направи фотосесия за английското сп. Vogue и даде неголямо изявление.

Сексуалното благоденствие е едно от главните права на индивида. Сега актрисата е вложител и креативен шеф на стартъп в областта на половото здраве, който към този момент завоюва любовта на поклонниците, популяризира изданието марката на Дакота, написа " Дарик ".

Самата актриса е уверена, че вибраторът би трябвало да стане предмет на персоналната хигиена. Според нея, половата приятност е неотменима част от живота на актуалния човек. Освен секс-играчки, марката на звездата ще пуска органични презервативи и персонализирани лубриканти.

Знаменитостта е уверена, че всеки би трябвало да има достъп до качествени полови артикули, без значение от пола, възрастта или половата ориентировка.

" Сексуалното благоденствие е грижа за себе си. За мен грижата за личното ти тяло в полов проект би трябвало да бъде както грижата за тялото ти от позиция на приемането на питателни субстанции, грижа за кожата, физически извършения и по този начин нататък. Сексът е значим, това е необикновен развой и към него би трябвало да се отнасяме по съответния начин”, посочи актрисата.

Създавайки артикули и осигурявайки достъп до знанията за нашето тяло и половост, ние сътворяваме опция да се грижим за себе си по отговарящ начин”, добави тя. Според нея, доста хора престанаха да възприемат диалозите за секса като нещо непристойно.

„ Важно е диалозите за половото здраве да не бъдат дамгосани. Твърде дълго половото здраве се поднасяше прекомерно нападателно и безусловно със стандарти Сексът е най-интимното, което могат да вършат хората и бих желала да видя един свят, в което ние освен ще обсъждаме секса и своето тяло, само че и ще се научим да се грижим по отговарящ метод за себе си и за колегата ни. Нашите човешки тела заслужават това”, заключи актрисата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР