31-годишната Беки Сидел от Обединеното кралство стана сурогатна майка на

...
31-годишната Беки Сидел от Обединеното кралство стана сурогатна майка на
Коментари Харесай

Англичанка роди дете на своя приятелка

31-годишната Беки Сидел от Обединеното кралство стана сурогатна майка на своята другарка, 32-годишната Каси Буш, и нейния сътрудник, 31-годишният Джак Клейл, разкри изданието Metro, съобщи БГНЕС.

Буш бе диагностицирана с рак на шийката на матката през 2016 година. Жената трябваше да се подложи на лъчетерапия и химиотерапия, което ще предизвика ранна менопауза и ще я направи безплодна. След като научила за това, тя решила да замрази яйцеклетките си авансово.

Няколко месеца по-късно Буш и брачният партньор ѝ се обърнали към английската службата за сурогатно майчинство, с цел да намерят сурогатна майка. Бъдещите родители се срещнали с няколко дами, само че не могли да се сближат с никоя от тях. Когато Буш споделила на Сидел за това, получила от нея изненадващия отговор, че е подготвена да ѝ роди дете.

„ На идната заран ѝ изпратихме известие с въпроса „ Сигурна ли си? ” Оказа се, че е извънредно сериозна. Бяхме доста сюрпризирани “, споделя Буш.

Скоро Сидел подписала всички нужни документи и се подложила на процедура за изкуствено осеменяване. Няколко седмици по-късно тя схванала, че е бременна. Според нея бременността е минала " без никакви затруднения ".

Бебето, наречено Барнаби, се роди през май. Буш означи, че е необикновено признателна на приятелката си, която е направила „ всичко допустимо и невероятно “ за тях. „ Никога не съм мислил, че бебето ми ще се роди по този метод, само че в този момент то има толкоз прелестно огромно семейство. Всички сме доста щастливи ”, въодушевена е дамата.

По-рано беше обявено за американката и майка на 8 деца Шализ Смит, станала сурогатна майка на личната си щерка, която не можеше да има деца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР