300 хил. лв. са намерени и иззети от домовете на

...
300 хил. лв. са намерени и иззети от домовете на
Коментари Харесай

300 000 лева иззети от задържаните от НАП

300 хиляди лева са открити и конфискувани от домовете на чиновниците от Национална агенция за приходите – София, упрекнати в проведена незаконна група. Това сподели заместник-административният началник на Специализираната прокуратура прокурор Димитър Петров на брифинг по отношение на следствие против проведена незаконна група, извършваща корупционни закононарушения, съобщи „ Фокус ".

„ Сумите, които са открити и конфискувани от домовете на чиновниците на Национална агенция за приходите - София, са в размер от към 300 хиляди лв. в разнообразни валути и бижута. В тази връзка ще има обвинявания, свързани с пране на пари, които са свързани с корупционните закононарушения, осъществени от групата.

Структурата е била главно от ръководители на екипи, които между тях са разпределяли своите функции, въздействали са върху членовете на екипите и по този начин са координирали своите дейности. Като даже се е стигало до моменти, в които избрани търговци, които не са могли да отговорят изцяло на условията за сумите, които са им били поискани, са се договаряли с данъчните чиновници предвид на опциите си ", сподели още той и посочи, че по този начин по преценка са били взимани движимости, които биха могли да задоволят битовите потребности на чиновниците на Национална агенция за приходите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР