30-годишният Притеш Пател бе арестуван в Индия за извършено от

...
30-годишният Притеш Пател бе арестуван в Индия за извършено от
Коментари Харесай

Ужас! Женен мъж обезглави любовницата си танцьорка след като я заподозря в изневяра

30-годишният Притеш Пател бе задържан в Индия за осъществено от него грубо ликвидиране. Жененият индиец умъртвил брутално танцьорка, която била негова държанка, оповестява " Дейли Мейл ". Двойката се срещнала в един от питейните заведения в Мумбай, където Джойти Сурджит Сингх работела като танцьорка. На 29 декември момичето отишло във фермата на любовника си дружно със брачната половинка му и неговия водач.



Срещата обаче приключила със скандал, по време на който Притеш Пател сграбчил сърп, нападнал своята държанка и отрязал нейната глава. Веднага след убийството мъжът липсващ от мястото на произшествието и се укрил.



Съобщава се, че брачната половинка на килъра, както и водачът, също са избягали, страхувайки се, че Пател ще се завърне, с цел да убие очевидците. Те отишли в полицията, с цел да оповестят за закононарушението.



След задържането на нарушителя, той обяснил пред полицията, че е направил убийството поради ревнивост. Пател споделил, че е изхарчил доста пари за любовницата си и я заподозрял в интимни връзки с различен мъж.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР