30-годишен наркодилър беше осъден условно и глобен със 7000 лева.

...
30-годишен наркодилър беше осъден условно и глобен със 7000 лева.
Коментари Харесай

Наркодилър с условна присъда и 7000 лева глоба

30-годишен наркодилър беше наказан условно и санкциониран със 7000 лв.. Ивелин Ил. от Тюленово бе приет за отговорен от Варненския областен съд и получи наказване 3 години отнемане от независимост с 5-годишен изпитателен период, оповестиха от Окръжната прокуратура в морската столица.

Подсъдимият изиска делото против него да се гледа при изискванията на кратко правосъдно разследване за приемане на наказване, понижено с една трета.

Престъпната активност на Ивелин била открита на 28 октомври предходната година. Колата му била спряна за инспекция и чиновниците на реда открили, че свидетелството за правоуправление на водача е отнето. При пристъпване към обиск на нарушителя, той се опитал да скрие наркотичните субстанции, които носел в себе си. От терзание обаче изтървал пакетчетата на седалката на колата. Така у него били открити и конфискувани таблетки метамфетамин и амфетамин на прахуляк и бучки.

При претършуване на жилището, където живеел Ивелин, били открити още наркотични субстанции. От паркирания пред входа различен автомобил на мъжа полицията иззела три торбички с амфетамини, като единствено в едната количеството било съвсем 40 грама. Иззети са били и две електронни везни, както и опаковки от опиати. Общата стойност на откритите опиати при полицейската инспекция на двата автомобила и в населявания от него апартамент била 1316 лв.. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР