30-годишен мъж почина след заразяване с COVID-19 в Сан Антонио

...
30-годишен мъж почина след заразяване с COVID-19 в Сан Антонио
Коментари Харесай

30-годишен почина след коронавирус парти, не вярвал, че вирусът съществува

30-годишен мъж умря след заразяване с COVID-19 в Сан Антонио в Съединени американски щати. Той е участвал на по този начин нареченото ковид празненство – необичайно събиране на младежи, на което младежи се събират съзнателно със инфектиран човек.
По думите на доктор Джейн Апълби, 30-годишният мъж е участвал на празненството, защото е бил уверен, че коронавирусът не съществува и е машинация. „ Той е мислел, че е млад и невредим. Най-сърцераздирателното в тази ситуация е, че пациентът самичък е споделил на обслужващата го здравна сестра: „ Мисля, че направих неточност “ “, споделя доктор Апълби. Тя прецизира, че все по-често се сблъсква със инфектирани младежи сред 20 и 30 години. По думите й тя няма за цел да плаши хората, а да им покаже, че вирусът е тук и никой не е недостижим.
В петък за пръв път от началото на пандемията по света приетите в болница пациенти в Тексас надминаха 10 000. Отделно от това, всеки ден от миналата седмица в щата са регистрирани по над 10 000 случая на ден, а в петък регистрира 95 жертви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР