30 години затвор при първоначален строг режим – такава присъди

...
30 години затвор при първоначален строг режим – такава присъди
Коментари Харесай

30 години затвор за Северин, убиецът на Виктория Маринова. Засега.

30 години затвор при първичен непоколебим режим – такава присъди получи на първа инстанция през днешния ден Северин Красимиров за убийството на Виктория Маринова.

Окръжният съд в Русе гледа делото по процедурата за кратко правосъдно разследване по искане на самия обвинен, а арбитър Юлиян Стаменов бе безапелационен, че би постановил и по-тежко наказване, в случай че бе допустимо. Точно съкратеното правосъдно разследване не разрешава нито на прокуратурата, нито на съда да желаят и постановят допустимо най-тежкото наказване, което е доживоте затвор без право на обжалване.

Красимиров е наказан по повдигнатите против него обвинявания блудничество, обезчестяване и ликвидиране по изключително нечовечен метод. И по трите, той се призна за отговорен. 30 години затвор изиска и прокуратурата. Съдът удовлетвори и настояването на околните й Красимиров да заплати 450 000 лв. кръвнина ѝ. Пред съда той съобщи, че съжалява, че се извинява на  " госпожа Виктория и нейните родители ", че признава виновността си и че желае в случай че може, да върне времето обратно.

Произнесената през днешния ден присъда може да се апелира в 15-дневен период пред Апелативния съд във Велико Търново. Тялото на Виктория Маринова бе намерено до крайбрежната алея в Русе на 6 октомври предходната година, а 4 дни по-късно в Германия бе задържан укрилият се там Северин Красимиров за който бе открито, че е причинителят на зверското престъпно закононарушение.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР