30 години все чакаме някой да ни оправи. Но спасител

...
30 години все чакаме някой да ни оправи. Но спасител
Коментари Харесай

Кой ще ни оправи, за да имаме нормален европейски живот в България?

30 години все чакаме някой да ни оправи. Но избавител няма . Ние сами ще се оправим. С силата на десетки цивилен придвижвания и две аграрни партии, които поддържаха идеята на " Продължаваме Промяната " и " Демократична България " за естествен европейски живот в България.

Трябва единствено да излезем да гласуваме - с машина, с цел да обезвреждаме купения избор, и да застанем зад ясния проект в пет точки на обединението " Продължаваме Промяната - Демократична България " .
Много повече локални храни. Как по този начин внасяме половината си храна? Разбира се, че ще са високи цените. 50 милиарда вложения по равно в Северна и в Южна България - като стигнат до всички, а не до някои компании, ще има европейски заплати. Местна и надлежно евтина сила, без да сме подчинени на непознат снабдител. Добре платени лекари, добре платени учители, спорт и изкуство за децата ни. Навсякъде! И Шенген и евро, с цел да се движим и да изнасяме елементарно в Европа.
Има по какъв начин - вижте:

По време на своето постоянно ръководство " Продължаваме Промяната " и " Демократична България " оставиха бизнеса да работи свободно и го поддържаха с евтина сила и по-висок предел за регистрация по Данък добавена стойност. И бизнесът направи каквото би трябвало - да отбележим най-голям растеж на заплатите, на износа и на индустриалното произвеждане в целия Европейски съюз.

Защо ни плашат в този момент?

Когато се пробват да ни изплашен със мраз и мрак:

Когато ГЕРБ и служебното държавно управление в хор чертаят банкрути и невъобразим бюджетен недостиг, с цел да продължат да ръководят посредством боязън, каква се оказва истината?

На 2 април изборът е явен : постоянна беднотия още веднъж или европейски приходи за естествен европейски живот.

Бъдещето зависи от всички нас. Гласувайте с номер 12 за коалиция Продължаваме Промяната - Демократична България!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР