3 страхотни причини да инвестирате в злато тази есен

...
Уикендът на Деня на труда бележи неофициалния край на лятото
Коментари Харесай

Уикендът на Деня на труда бележи неофициалния край на лятото и началото на есенния сезон. Смяната на сезоните винаги е подходящ момент за размисъл върху миналото и поглед към бъдещето. В днешния икономически климат, той също така предоставя на инвеститорите възможност да погледнат по-отблизо крайния си резултат. Тъй като инфлацията все още бумти на заден план и перспективата за облекчаване на лихвените проценти е несигурна, много американци се оказват в търсене на каквото и да е предимство.

Ето защо мнозина са се обърнали към златото. В исторически план златото е надежден начин да защитите парите си в лицето на по-големи икономически затруднения. Смятан за сигурен актив от векове, той придоби допълнително значение през последните месеци на фона на обща икономическа несигурност, банкови фалити и други опасения. В този контекст има някои страхотни причини да инвестирате в злато тази есен.

Започнете с заявка за безплатен комплект за инвестиране в злато тук, за да научите повече за тази уникална възможност.

3 страхотни причини да инвестирате в злато тази есен

Ето три страхотни причини, поради които инвеститорите трябва да се обърнат към златото тази есен.

Инфлацията може да нарасне отново

Следващите месеци на насърчаване признаци, че инфлацията най-накрая се охлажда, тя всъщност се повиши с 3,2% през юли, смекчавайки ентусиазма на много икономисти. И въпреки че е твърде рано да се каже дали този доклад е аномалия или индикатор за предстояща по-широка икономическа болка, мнозина сега са колебливи относно краткосрочната перспектива.

За щастие златото има репутацията на осигуряващо солидна защита срещу инфлацията. Когато инфлацията нараства, покупателната способност на щатския долар пада, но златото има тенденция да остане стабилно, предоставяйки на инвеститорите надеждна алтернатива. Въпреки че повечето експерти препоръчват да ограничите инвестициите си до не повече от 10% от портфолиото си, този процент може да се окаже особено полезен тази есен, особено ако следващият доклад за инфлацията отново покаже слаб напредък в битката срещу инфлацията.

Научете повече, като поискате безплатен златен IRA комплект тук сега.

Цените са по-ниски сега

Цените на златото се движеха близо до рекордно високо ниво по-рано тази година, но оттогава спаднаха малко, превръщайки сега в добър момент да влезете на по-добра цена. Златото беше около 2050 долара за унция през април, според Световния златен съвет, но оттогава спадна до 1940 долара (приблизително) в края на август.

Това не е рязък спад (цените на златото са склонни да останат относително стабилни), но е по-нисък от това, което можеше да бъде осигурено само преди няколко месеца. И ако инфлацията се повиши отново тази есен, цената на този актив-убежище вероятно ще се покачи нагоре с нея. Но ако влезете сега, ще платите по-малко, като същевременно получавате защитата, която златото осигурява, ако икономиката претърпи повече проблеми по-късно през годината.

Вашето портфолио може да се нуждае от диверсификация

Въпреки че инвеститорите не трябва да правят прибързани ходове, те също трябва непрекъснато да наблюдават своето портфолио за представяне и възможности за подобряване. А есента може да бъде подходящо време да проверите инвестициите си преди празниците и ръст в разходите.

Инвестициите ви представят ли се така, както трябва? Трябва ли да намалите някои акции или да прехвърлите малко пари в други? Или имате свръхливъридж с един конкретен тип и можете да използвате защита, която златото може да осигури? Само вие знаете отговорите на тези въпроси, но не се страхувайте да разгледате по-отблизо ефективността — и помислете за диверсификация със златен IRA или друг тип сега.

Долната линия

< p>Винаги трябва да държите под око своите спестявания и инвестиции, но особено сега. Ако не сте обърнали толкова голямо внимание, колкото трябва през лятото, използвайте есента, за да преоцените портфолиото си. И помислете за добавяне на малко блясък със златна инвестиция. Златото може да бъде чудесен начин за хеджиране срещу инфлацията, особено ако се повиши отново (както стана в последния доклад на Министерството на труда). Но сега цената му е малко по-ниска, отколкото беше през пролетта, което прави сега по-добър момент да се включите. И накрая, вашето портфолио може да се нуждае от известна диверсификация и като го добавите в точното количество сега, златото може да ви помогне да осигурите точно това.

Започнете тук днес!

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР