3 извода от софтболното интервю на Тъкър Карлсън с Доналд Тръмп

...
В предварително записано интервю, целящо да подкопае първичния първичен дебат
Коментари Харесай

В предварително записано интервю, целящо да подкопае първичния първичен дебат на Републиканската партия, уволненият бивш водещ на Fox News Тъкър Карлсън даде на бившия президент Доналд Тръмп платформа да изрази себе си без се предизвиква. Тръмп предпочете да пропусне дебата, където фаворитът на Републиканската партия щеше да понесе удари от съперниците си.

Преди да започне 46-минутното интервю, Тръмп написа в сайта си в социалните медии, че „ИСКРИТЕ ЩЕ ЛЕТЯТ“. Вместо това Карлсън вървеше в крак с Тръмп през цялото интервю.

Въпроси за софтбол

Карлсън не засегна същността на 91 престъпления, в които Тръмп е обвинен, че е извършил в четирите наказателни процеса, които биха могли да се проведат по време на президентските избори. Но той предложи: „Как да бъдеш обвинен всяка седмица и да останеш весел?“

По темата срещу кого може да се кандидатира Тръмп, ако Байдън отпадне от надпреварата, Карлсън се осмели да отговори: „Аз“ интересувам се. Значи смятате, че той се проваля. Очевидно е, че се проваля. Мисля, че на всички е ясно. Но това би направило Камала Харис кандидат?“

„Е, всъщност не“, отговори Тръмп, преди да спекулира надълго и нашироко и да разсъждава, че Харис „има някои лоши моменти“.

Поглед към отмъщението

Въпреки че Карлсън се похвали, че интервюто му с Тръмп вероятно ще има повече зрители от дебата на Републиканската партия в мрежата, изстрелян през април, той също така се погрижи да насърчи някои уреждане на сметки с тези, които са критикували бившия президент. Този списък включва републиканските кандидати за президент Аса Хътчинсън, Крис Кристи и Майк Пенс, които Тръмп посочи, че не се съгласиха с усилията му да отмени изборите през 2020 г.

„Бях много разочарован от него“, каза Тръмп на бившия му вицепрезидент.

Също така избрани за презрение бяха бившият главен прокурор на Тръмп Уилям Бар, лидерът на малцинството в Сената Мич Макконъл и бившият водещ на Fox News Крис Уолъс.

' Изобщо не е човек на конспирацията“

Въпреки че Карлсън твърди, че „изобщо не е човек на конспирацията“, той попита Тръмп дали вярва, че бившият му приятел Джефри Епщайн е бил убит в затвора и дали Бар може да има нещо общо с това или да е помогнал за прикриването на убийството. В може би най-достойния за новини момент от интервюто Тръмп отговори, че смята, че Епщайн „вероятно се е самоубил“.

В две различни точки от интервюто Карлсън попита Тръмп дали се притеснява, че политическите му опоненти са „ще се опитат да те убият?“

„Те са диви животни“, отговори Тръмп. „Те са болни хора.“

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР