3-годишното дете е стояло на тротоар, който в момента е

...
3-годишното дете е стояло на тротоар, който в момента е
Коментари Харесай

Шофьoр блъсна дете пред дома му и избяга


3-годишното дете е стояло на тротоар, който сега е мощно затревен. Автомобилът се е качил на тротоара, блъска го и продължава без да спре.

" Детето беше прегазено пред очите ми. След което водачът избяга, а след 10 минути се върна татко му, с цел да ми предлага помощ ", описа майката на детето Петя Ватовска.

Родителите на двете момчета влизат в спор кой тъкмо е карал. През това време идва кола за спешна помощ и води детето, което е с комоцио. Налага се и да бъде откарано в Плевен, където е настанено в Реанимация на командно дишане. След направени интервенции, детето към този момент е по-добре. През цялото време мъжът, който се признава за отговорен, предлага помощта си на фамилията. Те обаче са на мнение, че задачата му е да ги подкупи, с цел да не свидетелстват против сина му. Те са безапелационни – ще търсят правата си в съда.

" Бях до детето. Отдолу идваха две коли, които караха с висока скорост. Детето ми беше съвсем умряло. Колата избяга без да спре. Младо момче беше, не го познавам. В колата бяха двама ", споделя татко на детето Мартин.

Мъжът, чийто наследник е упрекнат за случилото се, отхвърли да застане пред камерата на NOVA и да разяснява случилото се. Пренасочи ни към неговия юрист Иван Вачев.

" Неща, които са обект на следствие, не мога да разясня. В развой на доказване е кой е карал. Води се следствие ", съобщи той.

Според източници на NOVA в полицията арестуван по случая е бил 17-годишният юноша. Към момента текат механически експертизи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР