29 януари 2024 г., София. Фурната на Lidl“ ще зарадва

...
29 януари 2024 г., София. Фурната на Lidl“ ще зарадва
Коментари Харесай

Lidl стартира кампания със специални предложения и намаления до 60%

29 януари 2024 година, София. „ Фурната на Lidl “ ще зарадва своите консуматори с атрактивни предложения и оферти като част от нова акция с обичани печива и закуски всяка седмица и понижения до 60%. Ръжено-пшеничен самун, френска багета със семена и донат с лешници и бял шоколад са единствено част от над 50-те типа самун и любими сладки и солени закуски, които потребителите могат да открият в магазинната мрежа на Lidl в цялата страна. Голямото многообразие от самун, сладки и солени закуски е с познатото за веригата високо качество и оптимални цена.
Прочетете още
Кампанията е придружена от емоционално , което разкрива, по какъв начин любовта приказва още един непредвиден език. С разнообразието от печива във „ Фурната на Lidl “ смарт дискаунтърът оказва помощ на своите клиенти да кажат " обичам те " по един изненадващо апетитен метод.

А от през днешния ден до 4 февруари с 35% отстъпка от „ Фурната на Lidl “ може да бъде открит кръговиден самун с картофено пюре и лук, 400 г за 1, 29 лева, мини пърленка с 51% понижение за 0,15 лева за брой, както и кроасан с шунка и кашкавал с 33% отстъпка за 1,19 лева за брой. От сладките печива преференциалните оферти тази седмица включват донат маршмелоу за 1,19 л.в, както и разнообразни типове мъфини на цена от 1,29 лева за брой.

За всички Lidl Plus консуматори от веригата са подготвили и атрактивно предложение за 60% понижение на френска закуска със стафиди и крем на цена от 0,59 лева за всеки втори артикул. Любителите на по този начин известния бейгъл в Lidl могат да открият от 29.01 до 4.02 вкусното геврече на цена от 1,39 лева за брой.



----

За Лидл България 
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и участва в 31 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 125 магазина в 54 града и над 4000 чиновници. Предимствата на характерния бизнес модел, необятната гама продукти с оптимално съответствие качество-цена и въвеждането на редица новаторски практики и модели, постановиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда почтено, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, чиновници и сътрудници.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР